%_ADMIN always returns 0

Sep 10, 2009
40
0
When I start TCC as Admin and I execute ECHO %_ADMIN I always retrieve 0. Shouldn’t it be 1.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
I am using 12.01.56.

TIA<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
 
Hello Martin,

I get exactly the same error on one of my machines, but not the other. I
believe it has something to do with being domain joined, but I could not get
repeatable results.

However, %_Elevated seems to work fine for me on both machines.

Michael


On Wed, Apr 6, 2011 at 2:32 AM, MartinRichter <> wrote:


> When I start TCC as Admin and I execute *ECHO %_ADMIN *I always retrieve
> 0. Shouldn’t it be 1.fficeffice" />>>
> I am using 12.01.56.
>
> TIA>>
> >>
>
>
>
 
Nov 13, 2008
255
3
www.thedave.me
On Wed, 06 Apr 2011 09:05:35 -0400, frossm <> was
claimed to have wrote:


>Hello Martin,
>
>I get exactly the same error on one of my machines, but not the other. I
>believe it has something to do with being domain joined, but I could not get
>repeatable results.
>
>However, %_Elevated seems to work fine for me on both machines.

For whatever it's worth:

]echo %_admin %_elevated
1 1

Windows 7 Pro x64, domain joined, not a domain admin.
 
Sep 10, 2009
40
0
Just some further Info:
- I am also in a domain.
- I am a a local admin (Member of the local group Administrators)
- UAC is enabled
- TCC started "As Admin"
- Windows 7 (64bit)
- TCC 12.1 (32bit)

Code:
TCC  12,10,56   Windows 7 [Version 6,1,7601]
Copyright 2011  Rex Conn & JP Software Inc.  Alle Rechte vorbehalten
Registriert auf Martin Richter - 1 System License
 
C:\>echo %_ADMIN %_elevated
0 1
C:\>
 
Similar threads
Thread starter Title Forum Replies Date
CWBillow PowerShell tab as Admin Support 2
P Run as Admin tab in non-elevated Take Command session? Support 9
B MKLINK requires admin - fails silently. Support 1
CWBillow Admin rights for icon Support 1
M How to? Windows 7 - run TCC as admin w/o UAC intercept Support 4
D Installing TCMD without admin Support 1
C how to copy to folder where I need admin rights Support 5
mscheuner Running one tab as Vista admin - ERROR Support 1
CWBillow Admin Rights Support 5
mscheuner TCMD 20 on Windows 10 - always loosing its settings Support 1
Alpengreis [v2problems0.x] After Update always "" with Everything Support 4
B when doing SFTP via IFTP to my secure site my users always get the finger print key prompt Support 1
D CD doesn't always find everything Support 8
D @IPADDRESS[] always returns 11001 Support 8
Peter Murschall DEL /Y prompts always ? Support 3
Peter Murschall Messagebox in Take Command 16.02.48 always on top Support 4
C Move /MD not always working Support 1
noahcoad Option to always CALL? Support 4
vefatica ON BREAK doesn't always work Support 23
vefatica I'd *always* like the "Preview" option Support 5
S WAD DELAY doesn't always Support 2
E Ctrl-V does not always work in BDEBUGGER Support 4
rfaquino TCMD 12 always crashes when exiting Support 7
S TCC Command Windows - can you mark them with "Always on Top"? Support 6
D Always get shortcut in Start Menu folder Support 6
R 4NT, TCC/LE : "IF EXIST X:\NUL" always fails Support 13
F %@regex["^-","-a"] returns 0, "^-" =~ "-a" is false (no match) Support 4
Peter Murschall %_BATTERY returns 0 and others Support 9
W pdir returns diff results between tcc and tcmd - one is an error msg Support 5
M Fixed PSHELL command returns error Support 2
H Fixed DIR /G returns wrong sizes Support 2
D COPY returns ERRORLEVEL 2 Support 5
Steve Pitts WAD @MD5 returns incorrect results for strings Support 2
G WAD _DOS and VER/r returns incorect value Support 2
R Function #IDOW returns only 2 characters Support 10
vefatica Fixed @FILEOPEN returns 4294967295 Support 2
I Possible Bug: History /n Returns Nothing Support 3
S WAD _exit returns invalid code under some conditions Support 13
B Bdebugger doesn't recognize breakpoint after batch file returns Support 2
N Delay returns immediately Support 20
B %ProgramFiles(x86)% returns different values in TCC and CMD Support 3
J BUG: MSGBOX after DETACH returns early with 0 on Win7 Support 3

Similar threads