1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

...and another forum bug

Discussion in 'Open Forum' started by K_Meinhard, Dec 28, 2011.

  1. K_Meinhard

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    In the Annouincement forum, when the mousepointer hovers over a thread, a message flashes on and off too fast to really read in a ballon / speech bubble (?).
     
  2. Charles Dye

    Charles Dye Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    3,307
    Likes Received:
    39
    I don't see that. For me, the speech balloon remains open for as long as I hover over the link.
     
  3. K_Meinhard

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    Using Firefox 9 and IE, I see them oscillating at about 1 Hz.
     
  4. David Marcus

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    648
    Likes Received:
    1
    I see it with Firefox 8.0 and 9.0.1.
     
  5. K_Meinhard

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    And in the other forums, the speech bubbles are mostly outside of my (not very small) browser window. I only the the top in some cases for the topmost message, in other cases none at all.
     
  6. K_Meinhard

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    The flashing is gone now, but some speech bubbles are still mostly outside my browser window.
     
  7. K_Meinhard

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    Not fixed. To see what I mean, place the mouse pointer on the topmost message of this forum. A speech bubble appears but not besides the topmost message but near the bottom even of a full screen browser window. Go to the second and third message and the speech bubble disappears into hyperspace ... The Announcement forum is the only one it works correctly now.
     
  8. JohnQSmith

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    559
    Likes Received:
    7
    Works perfectly fine for me using Chrome 16.0.912.63 m.

    Edit: Never mind. It doesn't. I was on the What's New page. I did notice that if I pick a lower message in the list, the talk bubble moves upward as I hover over messages higher up in the list.
     
  9. K_Meinhard

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    It's fixed now.
     

Share This Page