1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bdebugger doesn't recognize breakpoint after batch file returns

Discussion in 'Support' started by Berndt Berg, Apr 5, 2011.

  1. Berndt Berg

    Joined:
    Jun 2, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    TCC 12,10,59 Windows XP [Version 5,1,2600]
    TCC Build 59 Windows XP Build 2600 Service Pack 3

    Using swedish keyboard and Regional and Language Options: Swedish

    When running z1.btm below in bdebugger / IDE I can't get enabled breakpoint to work after calling batch file z2.btm.
    If I enable 2 breakpoints in Z1.btm, on line 3 and 5, only line 3 is causing
    a stop.

    Reproducible: Always.

    Batch file z1.btm
    ----------------
    echo off
    echo This is first file
    echo Calling second file
    call z2.btm
    echo Returning from second file
    quit

    Batch file z2.btm
    ----------------
    echo off
    echo This is second file
    echo Returning to first file
    quit


    Best regard
    Berndt Berg
    <!-- / message -->
     
  2. Peter Bratton

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Same TCC and Windows versions, same results. Batch execution stops at the breakpoint on line before the call to z2.btm, but does not stop at the brakpoint on the line after the call. All breakpoints are cleared after execution.
    --
    Peter
     
  3. rconn

    rconn Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    9,854
    Likes Received:
    83
    Fixed in build 60 (which should be uploaded within the next day).
     

Share This Page