Bug report: Control-C still not working

Status
Not open for further replies.
Jun 20, 2008
39
0
Is this WAD?

Arjan
TCC 10,00,49 Windows XP [Version 5,1,2600]
TCC Build 49 Windows XP Build 2600 Service Pack 3
Registered to Arjan Feddema - 1 System License
 
Jun 20, 2008
39
0
Bug report: Control-C still not working

Could you post your ini file?
No matter what I try I doesn't work.

It also does not work with cmd.exe nor powershell.





*********** REPLY SEPARATOR ***********

On 8-2-2009 at 6:11 dim wrote:


>On 2009-02-08 10:35, Arjan Feddema wrote:
>
>
>---Quote---
>> Is this WAD?
>---End Quote---
>I cannot reproduce your problem. Control-C works fine here, on build 49.
>
>
>
>


TCC 10,00,49 Windows XP [Version 5,1,2600]
TCC Build 49 Windows XP Build 2600 Service Pack 3
Registered to Arjan Feddema - 1 System License
 
May 20, 2008
11,285
95
Syracuse, NY, USA
On Sun, 08 Feb 2009 03:35:50 -0600, Arjan Feddema <> wrote:


>Is this WAD?

Ctrl-C was working a few builds ago when I tried it (in TCMD) after reading this
thread. Now Ctrl-C is not working in TCC9/10 inside TCMD10. It does COPY. How
do I stop that?

And neither Desktop nor MyComputer are expanded in the list-view when selected
in folders-view. Should they be expanded in list-view?
 
May 20, 2008
11,285
95
Syracuse, NY, USA
On Sun, 08 Feb 2009 03:35:50 -0600, Arjan Feddema <> wrote:


>Is this WAD?

Ctrl-C was working a few builds ago when I tried it (in TCMD) after reading this
thread. Now Ctrl-C is not working in TCC9/10 inside TCMD10. It does COPY. How
do I stop that?

And neither Desktop nor MyComputer are expanded in the list-view when selected
in folders-view. Should they be expanded in list-view?
 
May 20, 2008
11,285
95
Syracuse, NY, USA
On Sun, 08 Feb 2009 03:35:50 -0600, Arjan Feddema <> wrote:




Ctrl-C was working a few builds ago when I tried it (in TCMD) after reading this
thread. Now Ctrl-C is not working in TCC9/10 inside TCMD10. It does COPY. How
do I stop that?


Now it's working. I had to get rid of the COPY accelerator. I never made that accelerator in the first place. How did it get there?
 
May 20, 2008
11,285
95
Syracuse, NY, USA
On Sun, 08 Feb 2009 03:35:50 -0600, Arjan Feddema <> wrote:


>Is this WAD?

Ctrl-C was working a few builds ago when I tried it (in TCMD) after reading this
thread. Now Ctrl-C is not working in TCC9/10 inside TCMD10. It does COPY. How
do I stop that?

And neither Desktop nor MyComputer are expanded in the list-view when selected
in folders-view. Should they be expanded in list-view?
 

rconn

Administrator
Staff member
May 14, 2008
12,312
147
vefatica wrote:

> ---Quote (Originally by vefatica)---
> On Sun, 08 Feb 2009 03:35:50 -0600, Arjan Feddema <> wrote:
>
> Ctrl-C was working a few builds ago when I tried it (in TCMD) after reading this
> thread. Now Ctrl-C is not working in TCC9/10 inside TCMD10. It does COPY. How
> do I stop that?
> ---End Quote---
>
> Now it's working. I had to get rid of the COPY accelerator. I never made that accelerator in the first place. How did it get there?

It was in one of the early betas; there were a number of messages about
it and how to remove it.

Rex Conn
JP Software
 
Status
Not open for further replies.
Similar threads
Thread starter Title Forum Replies Date
A Bug report: unsetarray causes GPF Support 0
A Bug report: unsetarray causes GPF Support 2
A Bug report: Inkey /w %var Support 2
A Bug report: Sorting modified in listview does not work Support 3
Jay Sage WAD Possible Bug With OPTION Command With @FILE Support 5
R strange bug? Support 7
Jay Sage Bug With Flow Control and/or Command Grouping Support 2
M Server 2019 Bug with @execstr? Support 14
R bug _ypixels in BDEBUGGER Support 6
E Fixed Bug with DIR /Z displaying descriptions Support 8
E Text copy bug Support 1
x13 SETARRAY /Z bug Support 6
Gamegod ffind bug with chinese Support 2
Dick Johnson cdd - is this a bug or a feature? Support 7
P "Set" command behavior - a bug? Support 3
nikbackm TCC 20 variable expansion bug Support 6
gentzel Bug launching external commands in 20.11.43 Support 11
R Is this a bug in SETARRAY? Support 2
M Windows Installer bug? Support 4
vefatica @SCRIPT bug persists Support 4
M Little bug, big consequences .. Support 6
fishman@panix.com Once again the Can't Install bug bites... Support 2
gentzel Fixed dirs +n bug in 20.0.12 x64 Support 2
M Bug in Windows 10, when adding symbol to task bar Support 6
Alpengreis [Bug?] View (V) Prefs Error (TC 18.00.27 x64) Support 4
D WAD Minor Post Installation Bug in V18 Support 1
I Possible Bug: History /n Returns Nothing Support 3
samintz WAD Weird REN bug Support 6
Jay Sage WAD Possible Bug in Batch Parameters Support 7
G Bug? TCC 16.03.55 Console Palette Support 4
S Return of FTP copy bug in 16.02.48 Support 12
S XenForo bug Support 3
D TCMD16 Delete Toolbar Button bug Support 7
keithg1964 WAD 16.0027 Alias /rz bug Support 8
rfaquino WAD Apparently a bug when expanding environment variable %ProgramFiles(x86) Support 2
T Documentation @LINE[CON,n] @LINES[CON] not documented (bug?) Support 4
H TIMER bug Support 4
G Fixed @REREPLACE bug Support 15
G WAD PDIR @IF bug, @WORD bug Support 8
T Bug in TCMD but not in TCC Support 8
M WAD A complaint regarding a very irritating TCC installation behavior... (Bug?) Support 4
nickles Renaming bug? Support 9
nickles Redirect bug? Support 4
nickles UrlDecode() bug? Support 3
P WAD Bug in TC v 13.03 build 39 x64 Support 1
S Debug feature bug? Support 17
Roedy CDD /S bug Support 3
J TCCLE 12.11 dirhistory bug Support 1
S MOVE from FTP directory to another FTP directory - bug?? Support 2
T Bug in variable expansion Support 4

Similar threads