Debugger keeps breaking with no break point set.

Jun 11, 2018
26
0
This is a issue that started a while ago. I am running a set of scripts using call and the debugger breaks during execution even though no breakpoint was set at the line it breaks on. I am running version I am running version 26 date July 11, 2020 and I am using CMD syntax but it happens with TCC Syntax
 
Similar threads
Thread starter Title Forum Replies Date
MickeyF debugger keeps crashing Support 6
D Layout debugger windows Support 2
R Batch Debugger Command Expansion Window Support 3
S Debugger menu absent Support 10
MikeBaas Using the debugger Support 2
R Take Command Debugger v22 ENDCOMMENT not bolded Support 6
K Batch debugger not stepping correctly Support 4
S Output from debugger Support 4
Joe Caverly Works in debugger, not from cmd line Support 1
S Problems with dir command in the debugger Support 5
S Debugger Bat file call history Support 9
T WAD Strange Unexpected "features" in the Debugger Support 2
BeechComer Debugger: how to set %1 variable? Support 3
D Chaining crashes the debugger Support 13
T Fixed V18 debugger crashed on save button Support 1
T Fixed V18 debugger crashed on stop button Support 2
Exolon V17 beta, debugger: STRG-S is inserting character instead of saving Support 12
epement differences in IDE/debugger between v12 and v14 Support 1
Alan Strader Take Command IDE/Debugger has stopped working Support 5
newgeekorder Debugger IDE - strange tab and parameter behaviour Support 1
vefatica Debugger: popup _VARIABLE values Support 1
vefatica Another debugger observation Support 12
P Is there a way to examine arrays in the batch debugger? Support 1
vefatica Debugger now Unicode? Support 1
A Fixed [23.0.22]: TCMD crashes shortly after start, TCC keeps running in background Support 6
J command line cursor keeps reverting to overstrike Support 6
WadeHatler Fixed Breaking change in Expression evaluation (.and.) in v17 Support 6
W Copy+Paste without breaking long lines as default? Support 1

Similar threads