Email access

#2
On Tue, Sep 23, 2008 at 5:09 AM, rconn <> wrote:

> We did an upgrade to the vBulletin software a few days ago which seems to
> have broken the email posting. We're going to roll back to the previous
> version today & see if that solves the problem.
I'm hoping that change was made on September 20. That's when I started
getting badly formatted email messages. Now they seem to be better
again.

--
2008 Fridays: 4/4, 6/6, 8/8, 10/10, 12/12 and 5/9, 9/5, 7/11, 11/7.
Next year they're Saturday.
Measure wealth by the things you have for which you would not take money.
 
#3
We did an upgrade to the vBulletin software a few days ago which seems to have broken the email posting. We're going to roll back to the previous version today & see if that solves the problem.

The messages haven't been lost; they're just stuck in the server's inbox.

Sorry for the inconvenience!
It seems to be working now, but the problem of everything coming from

From: "JP Software Forums" <[email protected]>

is back (I think it went away briefly). When the amil started working, I got 23 messages ... all nicely threaded in my reader, and all from From: "JP Software Forums" <[email protected]>. That makes it very difficult to follow what's going on.
 
May 30, 2008
122
1
#4
2008/9/24 JP Software Forums <[email protected]>:

> It seems to be working now, but the problem of everything coming from
>
> From: "JP Software Forums" <[email protected]>
>
> is back (I think it went away briefly). When the amil started working, I got 23 messages ... all nicely threaded in my reader, and all from From: "JP Software Forums" <[email protected]>. That makes it very difficult to follow what's going on.
This is definitely still happening. My filters are completely broken
by this change. Can I assume the issue is being looked at as a matter
of urgency? I'm close to resigning from the forums (or at least
disabling email altogether). I guess I could fix my filters to at
least ensure the mails don't flood my inbox, but I really don't feel
like doing that only to have to fix them again when the problem gets
sorted out.

Paul.
 
#5
JP Software Forums" <[email protected]>; "p.f.moore wrote:
| 2008/9/24 JP Software Forums <[email protected]>:
|
|
> It seems to be working now, but the problem of everything
| coming from
||
|| From: "JP Software Forums" <[email protected]>
||
|| is back (I think it went away briefly). When the amil started
|| working, I got 23 messages ... all nicely threaded in my reader, and
|| all from From: "JP Software Forums" <[email protected]>. That makes
|| it very difficult to follow what's going on.
|
| This is definitely still happening. My filters are completely broken
| by this change. Can I assume the issue is being looked at as a matter
| of urgency? I'm close to resigning from the forums (or at least
| disabling email altogether). I guess I could fix my filters to at
| least ensure the mails don't flood my inbox, but I really don't feel
| like doing that only to have to fix them again when the problem gets
| sorted out.

FYI: Outlook Express filters I use needed no change. Everything is delvired
to its previously designated folder. However, I still cannot answer to the
poster by private email without lots of searching.
--
Steve
 
#7
>Yesterday after Rex posted his message things cleared up for me. But then when I got in this morning everything was all HTML'ed up again.
I'm getting the same thing. It's terribly difficult to read.

--
2008 Fridays: 4/4, 6/6, 8/8, 10/10, 12/12 and 5/9, 9/5, 7/11, 11/7.
Next year they're Saturday.
Measure wealth by the things you have for which you would not take money.