1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How to? folder / explorer window

Discussion in 'Support' started by fpefpe, Feb 3, 2015.

  1. fpefpe

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    238
    Likes Received:
    1
    Hello -- not sure if its my computer, but can the take (v17) folder / explorer window be configured? I can't seem to show / see local drive drives - thanks
     
  2. fpefpe

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    238
    Likes Received:
    1
    umm ... I just tried to filter the path and when I specified c:\. -- I got a message that it could not find the path -- is there a way to debug / trace this?
     
  3. vefatica

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    7,883
    Likes Received:
    29
    What are you expecting? The "Filter" box filters what shows in the "List View" ... some subset of the contents of the folder selected in "Folders".
     
  4. fpefpe

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    238
    Likes Received:
    1
    It weird ... its a vista system and in the folder / explorer window, I don't see any local disk or dvd -- so if I try to set the filter to c:\foo -- and foo exists, I get the
    message that it can't find c:\foo -- I to see all the shares of my NAS(s) that are connected to my home network
     
  5. vefatica

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    7,883
    Likes Received:
    29
    Do you see "Computer" in the "Folders" pane? If so, select it and the local drives should appear in the "List View"; expand it and the local drives should appear in the "Folders" view".
     
  6. fpefpe

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    238
    Likes Received:
    1
    Hello -- no don't see "computer" in the list -- the screen shot shows the content of the folder window -- when I expand the computer name ( fpe1004 ) no local drive (just c: and dvd ) show up -- I think is some sort of access setting that is causing this -- thanks for the reply
     

    Attached Files:

  7. vefatica

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    7,883
    Likes Received:
    29
    That's odd. I haven't a clue.
     
  8. rconn

    rconn Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    9,804
    Likes Received:
    82
    That's a Windows control; TCMD does not determine what is shown in the Folders window.

    If it's not showing drives, then it's either an Explorer configuration setting on your system, or a Windows bug. If you open Windows Explorer, do you see your drives?
     
  9. fpefpe

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    238
    Likes Received:
    1
    Hello – Thanks for the reply ... this is windows vista ... so and v17 – maybe it could be a bug

    I started the win explorer ( explorer.exe ) and open up the entry for the computer (fpe1004) and it seems only network location are showing in take, but in the explorer view I see under fpe1004 all local drives C: and the dvd’s

    screen shot show the info side-by-side
     

    Attached Files:

  10. vefatica

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    7,883
    Likes Received:
    29
    In that pic, the TC Folders view seems to have everything in duplicate.
     
  11. fpefpe

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    238
    Likes Received:
    1
    Hello -- yes -- not sure what to make of it -- BTW I don't know if this has any effect, but as this is a vista system, I have turned OFF the UAC
     

Share This Page