1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Folders pane display problem when starting

Discussion in 'Support' started by David Marcus, May 1, 2013.

  1. David Marcus

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    648
    Likes Received:
    1
    When I start Take Command, the Folders pane is drawn on top of the TCC tab on the left even though it should be under the List View on the right. See the screen shot. TCC 15.01.40 x64 Windows 7 [Version 6.1.7601].
     

    Attached Files:

  2. David Marcus

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    648
    Likes Received:
    1
    Still happens with TCC 15.01.51 x64 Windows 7 [Version 6.1.7601].
     
  3. rconn

    rconn Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    9,870
    Likes Received:
    83
    Not reproducible here.

    This sort of thing is generally caused by a corrupted registry entry. Start REGEDIT, go to "HKEY_CURRENT_USER\Software\JP Software\Take Command 15.0", and delete the "Settings" key.
     
  4. David Marcus

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    648
    Likes Received:
    1
    I did that, but the problem is back. If I click the Folders tab to put it on top of the List View, the problem goes away. If I click the List View to put it on top. The problem is back.

    The forum isn't letting me upload a file, so I'll email you the Settings key.
     
  5. David Marcus

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    648
    Likes Received:
    1
    I deleted the Settings key. Put the panes back the way I had them. And, the problem is there. So, I can't avoid the problem with the panes in that configuration.
     

Share This Page