From: "JP Software Forums" (why)

May 20, 2008
11,285
95
Syracuse, NY, USA
Why are so many emails arriving with **TWO** "From:" headers? There's the expected one and another:

From: "JP Software Forums" <neil@jpsoft.com>
This extra one appears first among the headers and makes it seem (in a reader) that all articles are by the same person.
 
Jun 2, 2008
42
0
Why are so many emails arriving with **TWO** "From:" headers? There's the expected one and another:
From: "JP Software Forums" <neil@jpsoft.com>
This extra one appears first among the headers and makes it seem (in a reader) that all articles are by the same person.

This just started happening in the last few days and is very annoying. Users show up correctly here on the web forum but the email versions look like the same person having a conversation with himself.


- Josh
 
Jun 2, 2008
42
0
This just started happening in the last few days and is very annoying. Users show up correctly here on the web forum but the email versions look like the same person having a conversation with himself.


- Josh

When I received this post via email, the only way I could tell it was from me was the "- Josh" at the end.

From: "JP Software Forums" <neil@jpsoft.com>
From: joshjeppson tc_support@jpsoft.com

These are the headers that Vince was referring to. The second contains my username, but the forum's address. However, Gmail (and apparently other mail clients according to Vince) does not show that as the from address, rather they show the first one. Which is probably correct mail RFC behavior and the forum software is what is screwing up.

- Josh
 
May 31, 2008
26
0
And this problem is screwing up the ability of my email software to put the forum messages into the right incoming folders. It needs to be fixed ASAP.
 
May 31, 2008
26
0
And this problem is screwing up the ability of my email software to put the forum messages into the right incoming folders. It needs to be fixed ASAP.
 
May 30, 2008
120
1
2008/9/22 JP Software Forums <neil@jpsoft.com>:

> Why are so many emails arriving with **TWO** "From:" headers? There's the expected one and another:
> From: "JP Software Forums" <neil@jpsoft.com>
>
> This extra one appears first among the headers and makes it seem (in a reader) that all articles are by the same person.

That may also explain why my Gmail filters aren't working properly, as
well. Is this new? Or is it just that the order isn't fixed, so
sometimes my filters work, and sometimes they don't?

In any case, can it be fixed please? It's a real pain :-(

Paul.
 
Similar threads
Thread starter Title Forum Replies Date
rconn News HTTP to HTTPS for JP Software web site & forums Support 3
rconn News JP Software Forums Update Support 3
vefatica All emails from JP Software Forums Support 0
M Sell software designed yourself requiring TCC-RT Support 7
C NE1 have BTM to remove %appdata\JP Software\ etc... Support 0
rconn News Updated JP Software website Support 0
C How to? run a batch file in administrator mode while debugging in take command software Support 1
joltcoder Receiving timeouts when attempting to register software. Support 4
S My pet peeves with the Forum software Support 18
C Rex: appdata\Jp Software\... Support 2
rconn News Forum software update Support 5
Stefano Piccardi forum software writes debugging output Support 5
rconn Big storms, no electricity at JP Software Support 6
rconn News Forum Software Upgrade Support 0
C How to? Clean HKCU\Software\JP Software\ Support 3
Steve Pitts Documentation Problem with JP Software web site Support 0
rconn Forum software upgrade Support 10
Stefano Piccardi Fixed 13.01.31 software exception Support 0
rconn JP Software web site unavailability Support 0
rconn New JP Software feedback forum Support 14
rconn JP Software is bribing its customers! Support 0
Stefano Piccardi did the forum software change in the last two days? Support 2
Fross Did The Forums Go Back In Time? Support 6
vefatica Forums? Support 6
Alpengreis [Forum] Mark forumS (all!) read Support 2
C Problem navigating forums Support 11
vefatica Watched forums? Support 2
vefatica Forums, Facebook, Google, Twitter Support 7
vefatica Forums slow? Support 2
vefatica Does TCC know I'm visiting the forums? Support 76
vefatica Forums OK? Support 2
rconn News Website & Forums now running PHP 7 Support 0
vefatica What happened to the forums? Support 1
rconn Forums back up Support 0
M Forums appear empty if I'm not logged in Support 2
S How to? Receive notice of new forums automatically Support 1
vefatica Does uploading to the forums work? Support 2
S WAD "Mark Forums Read" fails Support 4
rconn Forums -> Blog link Support 0
rconn Forums under repair this evening Support 2
rconn Forums upgrade Support 0
rconn Web site and forums offline Saturday evening, January 2, 2010 Support 0
C Rex: Missing email messages from all forums Support 7
p.f.moore Broken email access to these forums - finally giving up Support 4
vefatica Forums, settings awry again Support 1
mscheuner RSS-enable these forums, please! Support 2

Similar threads