1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Receiving timeouts when attempting to register software.

Discussion in 'Support' started by joltcoder, Oct 24, 2013.

  1. joltcoder

    Joined:
    Aug 18, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I just replaced my hard drive in my machine and upon installing take command and attempting to register i receive "Registration Error" "[10060] Connection timed out". I'm posting this message from the same computer and all other internet connections are flowing as normal. Any help would be appreciated... (fwiw, i tried on both a nearby wireless network as well as my local lan).
     
  2. rconn

    rconn Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    9,809
    Likes Received:
    82
    The (third-party) registration server is down at the moment; I've been trying to find out what's happening and I will let you know when it's back up.
     
  3. rconn

    rconn Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    9,809
    Likes Received:
    82
    The registration server seems to be back now (albeit slow). Still checking on the cause & status.
     
  4. Schuby

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I just upgraded and am getting the same "Registration Error" "[10060] Connection timed out".
     
  5. rconn

    rconn Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    9,809
    Likes Received:
    82
    The registration server is working at this time. You probably have a proxy server blocking TCMD from the registration server.

    You can either edit your "OPTION / Internet / HTTP Proxy" settings, or (if you don't have access to your proxy server settings) you can request a manual key from support@jpsoft.com.
     

Share This Page