1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Redirection in for command does not work

Discussion in 'TCC/LE Support' started by OlegYch, Nov 30, 2013.

  1. OlegYch

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Hi
    I'm using tcc/le 13.06.77 and have a problem with the following command
    in cmd.exe it prints a few "java" lines, but in tcc it just displays the stderr

    Thanks Aleh
     
  2. OlegYch

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
  3. Charles G

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    1,016
    Likes Received:
    0
    I am not sure it's in the LE version but in the full version there is a Duplicate CMD bugs option; Sicne you get different results in CMD and in TCCLE this might help.

    In TCC LE:
    - type Option and press enter
    - in first screen look for and select Duplicate CMD bugs and set it ON

    See if this helps -
     
  4. Joe Caverly

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    659
    Likes Received:
    8
    SETDOS is your friend, read more about it in help. Before you run your command, do the following;

    Code:
    setdos /X-7
    After running your command, do the following;

    Code:
    setdox /X-0
    Joe
     
  5. OlegYch

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    i don't see any difference after
    setdos /X-7
    same for
    setdos /X-123456789A
     
  6. OlegYch

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    yes duplicate cmd bugs is on
     
  7. Steve Fabian

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    3,523
    Likes Received:
    4
    You might also check in OPTION dialog, ADVANCED tab whether or not the caret (^) character has the same meaning in TCC/LE as in CMD
     
  8. OlegYch

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0

Share This Page