Registration problem

Jun 8, 2013
98
0
Warsaw, Poland
I have a problem with registration.

Reg details:
Take Command Version 16
Order: JPS140126-3406-82110

After registration I'm getting a message "Registration successful", and then

TCC 16.00.40 Windows 7 [Version 6.1.7601]
Copyright 2014 JP Software Inc. All Rights Reserved
Your evaluation period expires in 1 days.
You can buy Take Command at http://jpsoft.com



Both 32-bit and 64-bit versions.

May be - there is a problem in install history:
I've installed TCC on the local disc (not in default location). Ok
Then I've created portable version (as documented).
Then I've uninstalled TCC, to check portable version.
Portable version was registered and is working fine from removable media.
Than I've installed TCC again and there is a problem with registration. it doesn't matter if destination folder is default or not, both 32-bit and 64-bit versions.
All steps above described was performed on the same computer.

I'm unsure, how registration works, maybe the problem is similar to my issue: (oops, probably deleted) there was an issue with "not working tpipeengine" (TCC 16.0.23, as I can remember).
 
Similar threads
Thread starter Title Forum Replies Date
nikbackm Registration problem with v15 Support 16
Y Registration problem Support 1
Steve Pitts Registration problem on Windows 2003 Support 6
C Registration Support 2
Roedy registration expired Support 2
J Sudden "registration expired" notice Support 27
T Registration crash Support 1
J 4NT V8.02 Registration on SSD Support 2
fishman@panix.com Registration in V17 Support 4
jbanaszczyk registration@jpsoft.com Support 0
D Registration and proxy oddities Support 6
CWBillow Double Registration? Support 1
C registration proboem if no internet access given Support 0
nickles Registration Support 1
rconn News Take Command Registration Server Migration 12/28 Support 3
U Timeout during Registration Support 17
S Registration key not recognized after upgrading to 12.10.63 Support 0
T Registration error Support 3
vefatica 12.10 registration fails Support 3
W 4NT 8.00 Registration Question Support 7
J 4nt 5.0 Registration key won't work Support 6
gschizas Minor (really minor) registration issue Support 0
old coot Problem with INS key flag in the debugger status bar Support 3
Dick Johnson Weird Color Problem Support 10
fishman@panix.com Problem with 27.15 Support 2
M Problem with VSDevCmd.bat in VS 16.7.3 Support 0
R Problem with @INT[ value] in V26 Support 9
M Selecting test "off by one" problem in Take command Support 4
Alpengreis UTF-8 problem in TCC related to Python Support 7
K_Meinhard Small problem in german IDE 26 Support 3
B Problem with color in nested shells Support 1
Joe Caverly Problem creating and switching to a DESKTOP Support 9
vefatica Another popup problem Support 10
Alpengreis ffind dialog (/W) problem Support 4
Alpengreis [TCMD v25.00.24] Small space problem with the DE translation in Prefs-GUI Support 1
Alpengreis [TCMD v25.00.24] Problem with copy and paste and the # char via mouse in TCC Support 6
A Problem with functions @int @decimal and identifying Powershell as a shell. Support 12
B IF command problem in tcexit.btm Support 9
fishman@panix.com Problem at Startup of TCC Support 3
P Problem with SFTP copies Support 7
P Problem with FTP copies Support 10
Jay Sage Problem with Context Menu Copy+Paste+Run Key Assignment Support 7
R Problem with %_do_loop in nested do loops Support 2
fishman@panix.com New Problem with later Windows 10 Support 10
Peter Murschall A little problem with LEAVE and COMMENT Support 5
M Handling of %~I problem Support 4
WinLanEm FOR problem Support 18
K Problem With SCRPUT /u Support 3
vefatica What's TCMD's problem with ^e[0m? Support 13
Peter Murschall IDE: RTL with non-English resources-problem is back in Build 28 Support 4

Similar threads