Strange happenings

Jul 12, 2008
286
0
Las Vegas, NV
I just installed TCMD v11, and (again) two things happened:

At the end of the install, where it asks if I want to start TCMDD, and I say "Yes", what it does is open "My COmputer."

Secondly, although I always select the "Start Menu option during install, the icons are never placed there.

Am I doing something wrong here?

I'm running TCMD on a Windows 7 machine...

Regards,
Chuck Billow
 
Dec 17, 2009
39
0
Germany
One possible explanation is that you have fallen victim to Windows 7 virtualized folders.

In other words, files and folders created by the installation program may have been send to different locations by Windows 7, so that TCMD-related shortcuts and paths now lead astray.

Here is some information from Microsoft Support on the subject: http://support.microsoft.com/kb/927387

Normally, TCMD 11 should not give such troubles under Windows 7. Did you perhaps install it from a user account with limited rights?
 
Jul 12, 2008
286
0
Las Vegas, NV
One possible explanation is that you have fallen victim to Windows 7 virtualized folders.

In other words, files and folders created by the installation program may have been send to different locations by Windows 7, so that TCMD-related shortcuts and paths now lead astray.

Here is some information from Microsoft Support on the subject: http://support.microsoft.com/kb/927387

Normally, TCMD 11 should not give such troubles under Windows 7. Did you perhaps install it from a user account with limited rights?

Sorry I took so long to get back...

I'll take a look at the link and no, I have Admin rights.

Thanks,
Chuck
 
Similar threads
Thread starter Title Forum Replies Date
R strange bug? Support 7
Jesse Heines Strange Line Wrapping Behavior Support 14
F strange results Support 9
M Strange error messages from TCC in FTP copy Support 7
M Another possibly strange remote registry issue Support 5
forbin Strange handling of [nonbright] magenta background (v22) Support 2
N Fixed Strange dir behavior Support 6
vefatica REGDIR, strange error message Support 7
T WAD Strange Unexpected "features" in the Debugger Support 2
P Strange mouse behavior with list Support 2
vefatica Strange tcc.exception.log Support 7
vefatica A strange one Support 0
D Strange DO behavior with /O Support 5
Glenn Bowes Strange text at startup Support 5
Steve Pitts WAD Strange output from DEL of a non-existent directory Support 7
vefatica Big numbers, strange errors Support 1
aedthuio Strange... lpksetup Support 4
CWBillow dir /4 strange Support 2
D Strange issue with FOR loop Support 15
MikeBaas Strange prob with %@replace.. Support 4
vefatica OT: strange files in %TEMP Support 10
Dan Glynhampton Documentation v15 help: Strange links in @INT topic Support 0
R WAD Strange output from "memory" command Support 1
M Yet another strange something re something called "@TCONVERT" Support 8
Roedy How to? Strange colours Support 9
M WAD Strange "Start" misbehavior... Support 10
vefatica Very strange console font corruption Support 3
Steve Pitts Strange problem with FREE Support 10
A strange error in alias Support 9
newgeekorder Debugger IDE - strange tab and parameter behaviour Support 1
Exolon Strange Prompt. Support 6
vefatica Strange folders Support 1
T Strange CPU value Support 3
J Strange error: unset /s Support 14
M Strange behavior... Support 2
B Strange handling of a .BAT file Support 5
vefatica Strange behavior reloading SHRALIAS sav files. Support 1
J ASSOC / FTYPE strange error message Support 3
D Strange crashes in @CRC32 and @MD5 Support 9
Charles Dye Strange output, here-doc redirection, TYPE, //UnicodeOutput=Yes Support 6
S Strange CHKDSK behavior Support 6
vefatica Strange results with CP 1252 Support 12
S Strange REN problem - non-English characters Support 3
dcantor Strange status in ACTIVATE command Support 0

Similar threads