1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Take Command v10 beta build 33 uploaded

Discussion in 'Support' started by rconn, Jan 14, 2009.

  1. rconn

    rconn Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    10,092
    Likes Received:
    85
    I've uploaded build 33 of the v10 public beta to:

    ftp://jpsoft.com/beta/tcmd.exe

    This has updated help, a fix for a problem when the user erroneously enters "TCMD.EXE" as the COMSPEC name in TCMD, and adds support for dragging filenames into the List View window. Also removed some debugging code & fixed a couple of minor issues that nobody had ever seen.
     
  2. Charles Dye

    Charles Dye Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    3,374
    Likes Received:
    40
  3. Steve Fabian

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    3,520
    Likes Received:
    4
    Charles Dye wrote:
    | ---Quote (Originally by rconn)---
    | I've uploaded build 33 of the v10 public beta to:
    |
    | ftp://jpsoft.com/beta/tcmd.exe
    | ---End Quote---
    | I'm getting build 32....

    ... and I am not getting the announcement! I did not get the one for build
    32, either.
    --
    Steve
     
  4. Charles Dye

    Charles Dye Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    3,374
    Likes Received:
    40
    I'm seeing odd things using the web interface -- blank pages, "database error" pages, timeouts. I think the forum may be a little wibbly.
     
  5. Jim Cook

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    604
    Likes Received:
    0
    At UTC 2009-01-15 16:02:27 I also got the same one I downloaded for 32.

    On Thu, Jan 15, 2009 at 7:29 AM, JP Software Forums <neil@jpsoft.com> wrote:



    --
    Jim Cook
    2009 Saturdays: 4/4, 6/6, 8/8, 10/10, 12/12 and 5/9, 9/5, 7/11, 11/7.
    Next year they're Sunday.
     
  6. Steve Fabian

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    3,520
    Likes Received:
    4
    ... and this message did not make it back to me as email, either!

    Last few days the NG access by email became like finding a winning lottery ticket...
     
  7. Steve Fabian

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    3,520
    Likes Received:
    4
    My last message, posted via the browser, has not made it to my mail server in 25 min.
    Despite all its faults, the old sparklist service never had such delays, nor so many lost posts. BTW, I had most of my posts made by email delivered to my mail server, so this is not an issue of settings.
     
  8. vefatica

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    8,129
    Likes Received:
    33
    On Thu, 15 Jan 2009 14:29:40 -0600, Steve Fábián <> wrote:


    It's pretty screwed up. In the last two days I've received about half the
    posts.
     
  9. rconn

    rconn Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    10,092
    Likes Received:
    85
    As I said before, our mail server is being attacked, and has been for the past few days.
     
  10. dcantor

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    516
    Likes Received:
    3
    I'm still seeing build 32 on the beta ftp site.

    Index of ftp://www.jpsoft.com/beta/
    Up to higher level directory
    File: tcmd.exe 7094 KB 01-13-2009 13:02:00
     

Share This Page