1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

TCC/LE version?

Discussion in 'Support' started by Sande Nissen, Aug 10, 2015.

  1. Sande Nissen

    Joined:
    Aug 10, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    The "All Downloads" page here says TCC/LE, 32- and 64-bit versions, are now version 14.0 build 2 as of today:
    (next text copied and pasted from All Downloads table)
    TCC/LE 14.0 Build 2 2015-08-10
    TCC/LE x64 14.0 Build 2 2015-08-10

    But when I downloaded and installed the x64 version, it says it's still version 13.0 build 77.

    What's up? Sande
     
  2. rconn

    rconn Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    9,804
    Likes Received:
    82
    Clear your browser cache and try again.
     
  3. K_Meinhard

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    tcc le x64 v. 14.03: installer still shows version 13, but installs in v14 dir.

    tcc le 86 v14.03: installer shows v14, but tries to install in v13 dir. After changing dir name to v14, installer hangs first time around. Second time it runs through with a long wait somewhere.

    After starting tcc le 14 I get a UAC message mentioning Take Command x64 18.0, which then seems to run some batch because btm extension is associated with this.

    Slightly irritating.

    All this still on Win 7.1
     
  4. rconn

    rconn Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    9,804
    Likes Received:
    82
    I have no idea what you mean by "installer still shows version 13" - shows it where?

    The default install directory is chosen by Windows Installer, based on your previous installs. I have no control over that unless I force an overwrite of all previous installs of TCC/LE.

    Windows Installer behavior (and not BTM, it would be BAT or CMD).

    Please move TCC/LE discussions to the TCC/LE forum.
     
  5. K_Meinhard

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    > I have no idea what you mean by "installer still shows version 13" - shows it where?

    The messages during the installation process, at least in 2 places AFAIR

    > The default install directory is chosen by Windows Installer, based on your previous installs.

    Each major version got automatically installed its own directory with matching name, until now, and so it was with V14.04 x64, which went to "TCCLE14x64."

    The 32-bit version, however, tried to install into the (automatically named by V13) version 13 directory "TCCLE13" instead of "TCCLE14"

    > Please move TCC/LE discussions to the TCC/LE forum

    Okay. Next time :-)
     
  6. rconn

    rconn Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    9,804
    Likes Received:
    82
    Not reproducible here, and there's no reference to "13" anywhere in the installer script. Are you sure you didn't try to run a v13 installer?
     
  7. K_Meinhard

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    Rex,

    I downloaded the files from your site and simply started tcclex64.exe and, after that finished, tccle.exe. Note that I have a german Win7.1 version.

    The installer's first Window starts with "Willkommen beim Setup Assistenten von TCC/LE 13.0" and tells me "Der Setup Assistent ermöglicht Ihnen die Änderung von TCC/LE 13.0 ... ", Windows title is TCC/LE 13.0 Setup. Next page starts with "Ändern der Installation von TCC/LE 13.0" and so on. CFF Explorer tells me it is file version 14.03, and that is what is installed, too.

    With the 32-bit version I just described what happened. And yes, that was the current 14.03 too.
     

Share This Page