TIME /S not working

Well, more correctly, the default time server used by TIME /S has not been
responding since at least last evening. If I issue the command, there's a
one minute pause and then the message, TCC: Timeout. "" is displayed. Are
other people seeing this? Can someone suggest a different time server to
try? I am located in Connecticut.

--
Howard
 

Charles Dye

Super Moderator
Staff member
May 20, 2008
4,423
85
Albuquerque, NM
prospero.unm.edu
Well, more correctly, the default time server used by TIME /S has not been
responding since at least last evening. If I issue the command, there's a
one minute pause and then the message, TCC: Timeout. "" is displayed. Are
other people seeing this? Can someone suggest a different time server to
try? I am located in Connecticut.

I see the same thing, using the default setting. Changed it to time-b.nist.gov and that works fine for me.

Here's a list of NIST's time servers: http://tf.nist.gov/tf-cgi/servers.cgi
 
Charles Dye wrote;

>
> ---Quote (Originally by Howard Goldstein)---
> Well, more correctly, the default time server used by TIME /S has not been
> responding since at least last evening. If I issue the command, there's a
> one minute pause and then the message, TCC: Timeout. "" is displayed. Are
> other people seeing this? Can someone suggest a different time server to
> try? I am located in Connecticut.
> ---End Quote---
> I see the same thing, using the default setting. Changed it to
> time-b.nist.gov and that works fine for me.
>
> Here's a list of NIST's time servers:
> http://tf.nist.gov/tf-cgi/servers.cgi
>
Thanks. I feel a lot better knowing it's not just me!

--
Howard
 
Similar threads
Thread starter Title Forum Replies Date
twaterloo FolderMonitor for the 1st time not working Support 5
Tim Rowe NTFS Descriptions not working Support 13
J Batcomp still not working for me in TCMD27 Support 1
M Oracle batch OPatch.bat.bat not working in TCC but correctly in CMD Support 5
M Why did BEEP just quit working? Support 12
cgunhouse SETLOCAL not working in BDEBUGGER Support 9
nickles ANSI Colors Windows 7 no longer working Support 6
K ANSI Not Working Support 8
thorntonpg option /u not working The directory name is invalid Support 5
Charles Dye Is the "File Associations" installer dialog working? Support 4
H @ceiling @floor @int not working version 21.01.63 Support 9
K Command Line Selection Not Working Support 12
G Extended directory search not working Support 4
B %@fileseek is not working ? Support 2
C "Take Command has stopped working" Support 1
H New command not working well in Windows 7 Support 4
C "TakeCommand has stopped working" Support 3
N ping DNS lookup not working Support 1
N Updater/silentall not working? Support 1
K Help Not Working Support 11
R Fixed set /r has stopped working in build 35 Support 4
U Keys and IDX not working Support 11
Jesse Heines How to? Everything Tool Not Working After Version 20 Installation Support 8
WavSlave Fixed LIST /U not working in TCC v19 Support 5
Jay Sage %_selected no longer working Support 15
S iftp copying pgp files from ftp is not working Support 11
fishman@panix.com Extended Directory Searches are not working for me in CDD Support 9
J How to set working directory Support 10
vefatica Fixed LEAVE N not working Support 7
P %date5 not working Support 6
M WAD PDir not working correctly... Support 5
Detlef Fixed ParameterChar in TCMD.INI no longer working Support 35
Jay Sage WAD Variable _LOGFILE Not Working Support 2
I v16 - Shortcuts not working Support 6
rps Fixed Win "set /p" not working in V17 build 53 Support 3
Jay Sage Toolbar Update to INI File Not Working Support 10
Jay Sage Ctrl-C Not Working Reliably to Copy Screen Content Support 4
Jay Sage Unknown_CMD Not Working Support 4
fromano Fixed /E not working in TCMD 17.0.40 while doing one way synch Support 1
R WAD Copy's command dialogue not working Support 2
C WAD @index not working in v16 x64 Support 14
Dan Glynhampton Fixed @version "force" flag not working, and unable to set separator Support 3
C RSS feed subscription not working Support 9
M @Index not working like I thought it would... Support 2
C Working with links Support 6
C Move /MD not always working Support 1
C Startup folder not working on v15 Support 6
T Documentation Comspec not working Support 3
T view command not working Support 5
J Extended directory search has stopped working Support 9

Similar threads