1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Forum access by email

Discussion in 'Open Forum' started by Steve Fabian, Jan 16, 2009.

  1. Steve Fabian

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    3,520
    Likes Received:
    4
    Several of my recent posts by email to tc_support@jpsoft.com did not make it into the NG. Many posts accessible by browser were not delivered to my mail server: many from others, some I made by email, and at least one I made via browser.
     
  2. rconn

    rconn Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    9,856
    Likes Received:
    83
    I don't know how many times I have to say that there is a problem with the mail server before people will say, "Oh, there's a problem with the mail server, not the forum."
     
  3. Steve Fabian

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    3,520
    Likes Received:
    4
    Just once - IF we ever receive the message!

    Regardless, for those of us who use the Fora by email, there is no difference between forum failure and mail server failure, just like there is no difference for one attempting to use a subway between a failure due to a derailed train, or a failure of the signalling system, or a failure of the power system. All that matters is that the subway is not running!

    Oh, and BTW, you stated somewhere along the line that you are testing a new version of the forum software, so informing you that problems still exist seemed reasonable.

    BTW, I emailed a version of this response yesterday at 21:17, but obviously the mail server used it for its dinner.

    --
    Steve
     
  4. samintz

    samintz Scott Mintz

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    1,189
    Likes Received:
    11
    Well, I don't know what you've done differently, but today anyway, I'm
    able to see the names of the people sending the emails again.

    -Scott

    rconn <> wrote on 01/16/2009 06:38:44 PM:


     
  5. Steve Fabian

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    3,520
    Likes Received:
    4
    rconn wrote:
    | ---Quote (Originally by Steve Fábián)---
    | Several of my recent posts by email to
    | tc_support@jpsoft.com did not make it into the NG.
    | Many posts accessible by browser were not delivered to my mail
    | server: many from others, some I made by email, and at least one I
    | made via browser. ---End Quote---
    |
    | I don't know how many times I have to say that there is a problem
    | with the mail server before people will say, "Oh, there's a problem
    | with the mail server, not the forum."

    Only once - if that message itself is not lost in the mail server. However,
    for us ordinary folks out in the wilds of PCland it does not matter what
    part of the schema failed - to us "forum" is what we send and receive in our
    mail/news client. What does not arrive here does not exist for me, and where
    it stops is not relevant.

    Oh, and BTW, you stated somewhere along the line that you are testing a new
    version of the forum software, so informing you that problems still exist
    seemed reasonable.
    --
    Steve
     

Share This Page