1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bogus license limit

Discussion in 'Support' started by Tristram Shandy, Mar 13, 2013.

  1. Tristram Shandy

    Joined:
    Oct 1, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    I just downloaded the new version but I cannot register because I get a message "you have reached your license limit". What is going on here? I have a desktop and two laptops (one is old, a backup) so is that what happened? Can't a person buy a new computer without buying take command again? What is the limit anyway?
    thanks,
     
  2. thedave

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    254
    Likes Received:
    2
    Send an email to support to have your activation counter reset.
     
  3. rconn

    rconn Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    10,092
    Likes Received:
    85
    If you're trying to register version 15.0 -- you can't, it's a beta. When it is released we will send all of the registered 14.0 users a new key for 15.0. (If you have version 13.0 or earlier, you'll need to order an upgrade.)

    If you're trying to register 14.0 and have reached your license limit (a maximum of 3 systems for a single-system license), send us an email and we can deactivate one or more of your existing systems.
     
  4. fpefpe

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    263
    Likes Received:
    1
    Does un-installing tcmd alter the use count? -- I have backup software that states when uninstalling that it does not deactivate it, that has to
    be done before uninstalll -- is this the case with tcmd too?
     
  5. rconn

    rconn Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    10,092
    Likes Received:
    85
    No. By user request -- most of the time when somebody is uninstalling tcmd, they're preparing to reinstall it. Only to discover they've lost their registration key email ...
     

Share This Page