webform output different in ver. 26 than ver. 25

Aug 16, 2016
17
2
I am working with the following command:

webform /v /w"Fidelity", "QUOTE_TYPE", "R", "SID_VALUE_ID", "FBGRX", "submit", "Quote"

If I issue this command in Version 25, I get an HTML file of which the first few lines are:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">
<meta HTTP-EQUIV="Pragma" content="no-cache">
<meta HTTP-EQUIV="Expires" content="-1">

That's fine. But if I issue the exact same command in Version 26, I get what looks like Chinese:

ℼ佄呃偙⁅瑨汭倠䉕䥌⁃ⴢ⼯㍗⽃䐯䑔堠呈䱍ㄠ〮吠慲獮瑩潩慮⽬䔯≎∠瑨灴⼺眯睷眮⸳牯⽧剔砯瑨汭⼱呄⽄桸浴
ㅬ琭慲獮瑩潩慮⹬瑤≤ാ㰊瑨汭砠汭獮∽瑨灴⼺眯睷眮⸳牯⽧㤱㤹砯瑨汭㸢਍਍格浴㹬਍格慥㹤਍洼瑥⁡瑨灴攭畱癩∽
潃瑮湥⵴祔数•潣瑮湥㵴琢硥⽴瑨汭※档牡敳㵴卉ⵏ㠸㤵ㄭ㸢਍洼瑥⁡呈偔䔭啑噉∽牐条慭•潣瑮湥㵴渢ⵯ慣档≥ാ㰊
敭慴䠠呔ⵐ充䥕㵖䔢灸物獥•潣瑮湥㵴ⴢ∱ാ㰊瑳汹⁥祴数∽整瑸振獳㸢਍吮硥ॴउउ晻湯㩴ㄠ〰ㄠ瀳⁸牁慩ⱬ效癬瑥捩
㭡ൽ⸊效摡牥उउ笉潦瑮›〷‰㌱硰䄠楲污䠬汥敶楴慣紻਍匮慭汬敔瑸उउ晻湯㩴ㄠ〰ㄠ瀱⁸牁慩ⱬ效癬瑥捩㭡ൽ⸊浓污
呬硥䡴慥敤ॲ笉潦瑮›〷‰㈱硰䄠楲污䠬汥敶楴慣紻਍吮硥呴扡敬楔汴॥उ晻湯㩴㜠〰ㄠ瀱⁸敖摲湡㭡戠捡杫潲湵
㩤㘣㘶㘶㬶挠汯牯眺楨整紻਍䄮瑲捩敬效摡牥उ笉潦瑮

There must be a setting somewhere that I am not able to find that controls how the results of a webform command are interpreted. I would sincerely appreciate it if someone would please educate me on what that option is, where it resides, and what it should be set to.

Thank you.
 
Aug 16, 2016
17
2
Fantastic, Rex. Yes, the webform command appears to work fine now in the version for which the ver command returns "TCC 26.00.26 x64 Windows 10 [Version 10.0.18363.720]". Thank you, thank you, thank you for fixing whatever the bug was! It took me a while to master the webform command and learn the basics of tpipe -- I won't live long enough to "master" tpipe! :) -- so that I could process the retrieved data. I'm delighted that that effort is still paying off. I've now been using your products for over 20 years! Keep 'em comin'! And thanks again.