Webform fails on HTTPS

Oct 3, 2008
1
0
TCC 18.00.32 x64 Windows 7 [Version 6.1.7601]

Webform works fine on HTTP URLs but fails on HTTPS URLs.

Error returned: TCC: Specified URLScheme (https) is invalid: this edition does not support SSL URLs.

HTTP is okay for testing, but in production we need to use HTTPS.

Thank you,
Bill
 
Similar threads
Thread starter Title Forum Replies Date
Jesse Heines webform output different in ver. 26 than ver. 25 Support 2
old coot Debugging .btm with >3 arguments fails on step. Support 3
bwawsc2 Check for updates fails to complete Support 9
samintz COPY fails to copy from \\wsl$ Support 20
M Goto fails when a text endtext block precedes the code Support 5
vefatica SETP usually fails with a 32 bit process Support 4
S INPUT fails if the entered text contains pair of square brackets Support 6
B Request Manual Key fails Support 3
L TCC V22 installer fails signature validation Support 0
A Fixed v25 regression: Parameter expansion fails in piped commands Support 2
vefatica START /PGM "name with spaces.URL" fails Support 2
I zip /M fails to delete file after adding to zip file Support 2
D skip= in FOR /F fails Support 9
Joe Caverly Using a Directory Alias with @iniwrite fails Support 14
A WAD Output redirection to IF block fails with "unbalanced brackets" Support 7
E My echo full file name to the clipboard fails now. Support 2
A Fixed (CMD compat) START /D fails to recognize the switch option. Support 3
B MKLINK requires admin - fails silently. Support 1
D Fixed Take Command 21.0.29 fails – MSVCP140.dll missed Support 6
F Powershell call fails with "Scripting Integrator 2016 (PowerShell)" license error Support 9
fishman@panix.com Version 21.23 fails to install Support 4
D unzip fails to find valid license Support 3
StarliteLemming Fileread fails on Unicode file Support 10
D Upgrade from 19 to 19.10 fails Support 2
C Upgrade to v19.10.42 fails Support 5
D V19 fails to install on Win7-64bit, installer says: Support 2
thedave Windows 10: Pinned taskbar fails Support 20
P MS VS2013 vsdevcmd.bat fails to run with tcmd 17 x64 Support 10
vefatica @REGQUERY with hostname fails Support 12
tmaynard Bug Typesafe Activator fails under Take Command shell Support 2
R Fixed Internal ZIP command fails to process multiple files Support 3
P Copying descript.ion file fails Support 8
S WAD FTP copy fails in 16.00.25 Support 24
S WAD KEYSTACK fails in TCC-64 Support 2
vefatica Files disappear in Explorer when DEL fails Support 6
T tcc /c "[...]" fails when run from third party terminal Support 11
C Latest TCMDx64 fails on XP Pro x64 Support 1
dcantor WAD dir "ftp:// ..." fails in TCC 15 Support 7
M WAD Copy command fails rather weirdly... Support 2
S WAD COPY from FTP site fails in 14.03.51 Support 9
M Updating environment variable from C++ fails erratically in version 14... Support 57
dcantor Take Command 14 release fails Support 6
S WAD "Mark Forums Read" fails Support 4
dcantor Fixed Take Command 14.0.20 fails Support 19
D Upgrade from b12 fails Support 5
scottb Toolbar filter by directory attribute /A:D fails Support 1
Stefano Piccardi IDE.exe start toobar button fails when % in script path Support 0
H Install fails and removes tcmd Support 4
vefatica 12.10 registration fails Support 3
S PDIR fails in 12.10.55 Support 3

Similar threads