[TC 19.0 Beta 22/23] Install/Update-"Problems"

Jan 12, 2014
423
7
Switzerland, SO
Hi

First, I had completely deinstalled the v18 (x64).

1) The EVERYTHING glitch
After the Install of v19.0.22 (x64), I received the question for everything ("Install as service", "run as admin" etc). I had choosen "Install as service". However after the first start of everything as user, I received the following question ...

TC19.0-beta_everything.JPG


Means the same as while installing process ... this was NOT the case with v18.x.

2) The STYLE glitch
After update from v19.0.22 (x64) to v19.0.23 (x64), my styles (User for sure and Administrator probably too) were "resetted" and I had to change back to my preference. This was NOT the case with v18.x. BTW: the INI (I use the same for User and Admin in ..\ProgramData\.. is NOT affected.

Well, not big things. Nevertheless, you should know this.

BTW: All is related to the x64 version on my Win 10 Pro x64.


Greetings
Alpengreis

PS: Is the buy site for v19 ready soon?
PPS: Please add changes also in the changelog file again (https://jpsoft.com/downloads/v19/tcmdx64update.aiu) and not only in the forum, thanks.
 

rconn

Administrator
Staff member
May 14, 2008
12,340
149
2) The STYLE glitch
After update from v19.0.22 (x64) to v19.0.23 (x64), my styles (User for sure and Administrator probably too) were "resetted" and I had to change back to my preference. This was NOT the case with v18.x. BTW: the INI (I use the same for User and Admin in ..\ProgramData\.. is NOT affected.

WAD. Because of the File Explorer change in v19.0.23, the styles had to be reset during installation to the default values.
 
Jan 12, 2014
423
7
Switzerland, SO
About point 1) MAYBE it's because I had selected different methods (as service and later as admin or so) and/or it's related to a install from an user account (not admin) (elevated while install process).
However: not sure about this point. I'll check this with following version(s) ...
 
Jan 12, 2014
423
7
Switzerland, SO
Here are the newest results about the "Point 1)": Unfortunately, I had the same behaviour while updating from "clean" 19.0.27 x64 to 19.0.28 x64 on my Win 10 Pro x64. Update was initiated at User (at beginning not elevated) account.

Not a big thing (of course). Nevertheless: in v18, this was not the case. Maybe it has to do nothing with TC itself but with new Everything?
 
Similar threads
Thread starter Title Forum Replies Date
T Beta - duplicate install Support 7
Alpengreis WAD [v26 Beta RC3]: MSGBOX color problems Support 4
Alpengreis Fixed [v26 Beta RC2]: Crash after Options, Take Command, Advanced Support 6
rconn News Take Command / TCC / CMDebug / TCC-RT Public Beta RC2 Support 0
rconn News Take Command / TCC / CMDebug / TCC-RT v26 Public Beta build 26.0.21 Support 0
rconn News Take Command / TCC / CMDebug / TCC-RT Public Beta Build 26.0.20 Support 0
rconn News Take Command / TCC / CMDebug v26 Public Beta Support 0
rconn News Take Command / TCC / CMDebug / TCC-RT v25 Public Beta Build 8 Uploaded Support 9
rconn News Take Command / TCC / CMDebug / TCC-RT v25 Public Beta Support 0
rconn News Take Command / TCC / CMDebug / TCC-RT v24.0.22 Public Beta Support 0
rconn News Take Command / TCC / CMDebug / TCC-RT v24.0.21 Public Beta Support 0
rconn News Take Command / TCC / CMDebug / TCC-RT v24.0.20 Public Beta Support 0
rconn News Take Command v24.0 Public Beta Support 0
rconn News CMDebug Public Beta build 21.01.47 Support 0
rconn News CMDebug Public Beta Support 0
rconn News Take Command + TCC + TCC-RT Version 21 Public Beta (RC1) Support 0
rconn News Take Command 20.0.12 Public Beta Uploaded Support 0
rconn News Take Command 20.0.11 Public Beta Uploaded Support 0
H Beta - DEDUPE /P - Too many prompts Support 0
rconn News Take Command 20.0.10 Public Beta Uploaded Support 0
rconn News Take Command V20 beta build 9 Support 0
gentzel Fixed TCMD 20 beta @REGEXSUB problem Support 6
w_krieger TCMD 20 beta comment Support 0
JohnQSmith TC 20 Beta Support 6
rconn News Take Command v20 Public Beta Support 0
D Cloud Storage Integrator Beta 1 expired Support 12
rconn News Take Command v19 public beta build 24 uploaded Support 0
rconn News Take Command v19 public beta build 23 Support 0
rconn News Take Command 19.0 Public Beta Support 0
rconn News Take Command v18.00.14 public beta uploaded Support 0
Alpengreis How to? Installed v18 Beta - how buy/register? Support 2
rconn News Take Command 17.00.52 Public Beta RC1 Uploaded Support 0
rconn News Take Command 17.00.51 Public Beta Uploaded Support 0
rconn News Take Command 17.00.49 Public Beta Uploaded Support 0
rconn News Take Command 17.00.47 Public Beta Uploaded Support 0
rconn News Take Command 17.00.46 Public Beta Uploaded Support 0
rconn News Take Command 17.00.44 Public Beta Uploaded Support 0
rconn News Take Command 17.00.43 Public Beta Uploaded Support 0
rconn News Take Command 17.00.42 Public Beta Uploaded Support 0
cgunhouse One of the Focuses of V17 Beta Testing Should Be Command Line Parsing Support 1
rconn News Take Command 17.00.41 Public Beta Uploaded Support 0
Exolon V17 beta, debugger: STRG-S is inserting character instead of saving Support 12
rconn News Take Command 17.00.40 Public Beta Uploaded Support 0
rconn News Take Command 17.00.39 Public Beta Uploaded Support 0
rconn News Take Command 17.00.37 Public Beta Uploaded Support 0
Allen TCC 17 Beta - current functionality? Support 5
rconn News Take Command 17.00.36 Public Beta Uploaded Support 0
rconn News Take Command 17.00.35 Public Beta Uploaded Support 0
rconn News Take Command 17.0.34 Public Beta Uploaded Support 0
rconn News Take Command 17.00.32 Public Beta Uploaded Support 0

Similar threads