iftp failure after upgrading to build 65

D

drrob1

Guest
#1
Suddenly after upgrading to build 65 of tcmd 12.10, my iftp stopped working. I can connect without trouble using filezilla, so I know it's tcmd that's not working. The command I use is:

iftp ftp://username:[email protected]

And I'm getting this error from an attached tcc window:

TCC: [141] (no description available) "ftp.drrob1.com"

Again, I can connect easily using filezilla.

I know the ftp code is not written by Rex, but it was working before.
 
#2
---- Original Message ----
From: drrob1
| Suddenly after upgrading to build 65 of tcmd 12.10, my iftp stopped
| working. I can connect without trouble using filezilla, so I know
| it's tcmd that's not working. The command I use is:
|
| iftp ftp://[email protected]
|
| And I'm getting this error from an attached tcc window:
|
| TCC: [141] (no description available) "ftp.drrob1.com"
|
| Again, I can connect easily using filezilla.
|
| I know the ftp code is not written by Rex, but it was working before.

I used FTP.CFG to provide the username and password for the IFTP command, and was successful using FTP to upload an update to a website I maintain. Same build of TCC (without using TCMD), WinXP SP3 home.
--
Steve
 
D

drrob1

Guest
#3
> ---- Original Message ----
> From: drrob1
> | Suddenly after upgrading to build 65 of tcmd 12.10, my iftp stopped
> | working. I can connect without trouble using filezilla, so I know
> | it's tcmd that's not working. The command I use is:
> |
> | iftp ftp://[email protected]
> |
> | And I'm getting this error from an attached tcc window:
> |
> | TCC: [141] (no description available) "ftp.drrob1.com"
> |
> | Again, I can connect easily using filezilla.
> |
> | I know the ftp code is not written by Rex, but it was working before.
>
> I used FTP.CFG to provide the username and password for the IFTP command, and was successful using FTP to upload an update to a website I maintain. Same build of TCC (without using TCMD), WinXP SP3 home.
that works for me too, but that's not the bug I'm reporting. The format
I use is supposed to work. If it is reproducibly not working, this is a
bug.

And the FTP.CFG file leaves me in the root of that server. The command
I use is

iftp ftp://username:[email protected]/myworkingdir


Does this command work for you?
 
G

Glennbo51

Guest
#4
that works for me too, but that's not the bug I'm reporting. The format
I use is supposed to work. If it is reproducibly not working, this is a
bug.

And the FTP.CFG file leaves me in the root of that server. The command
I use is

iftp ftp://username:[email protected]/myworkingdir


Does this command work for you?
The above command works fine for me.
TCMD12x64 build 65 on Win 7 SP1
 
Jan 24, 2009
36
0
#5
I forgot to say this is on windows xp sp3

Sent from my Droid Incredible Verizon Wireless phone

----- Reply message -----
From: "drrob1" <>
Date: Sat, May 7, 2011 4:49 pm
Subject: [Support-t-2832] iftp failure after upgrading to build 65
To: <[email protected]>

---Quote---

> ---- Original Message ----
> From: drrob1
> | Suddenly after upgrading to build 65 of tcmd 12.10, my iftp stopped
> | working. I can connect without trouble using filezilla, so I know
> | it's tcmd that's not working. The command I use is:
> |
> | iftp ftp://[email protected]
> |
> | And I'm getting this error from an attached tcc window:
> |
> | TCC: [141] (no description available) "ftp.drrob1.com"
> |
> | Again, I can connect easily using filezilla.
> |
> | I know the ftp code is not written by Rex, but it was working before.
>
> I used FTP.CFG to provide the username and password for the IFTP command, and was successful using FTP to upload an update to a website I maintain. Same build of TCC (without using TCMD), WinXP SP3 home.
---End Quote---
that works for me too, but that's not the bug I'm reporting. The format
I use is supposed to work. If it is reproducibly not working, this is a
bug.

And the FTP.CFG file leaves me in the root of that server. The command
I use is

iftp ftp://username:[email protected]/myworkingdir


Does this command work for you?
 
G

Glennbo51

Guest
#6
I forgot to say this is on windows xp sp3

Sent from my Droid Incredible Verizon Wireless phone

----- Reply message -----
From: "drrob1" <>
Date: Sat, May 7, 2011 4:49 pm
Subject: [Support-t-2832] iftp failure after upgrading to build 65
To: <[email protected]>

---Quote---


---End Quote---
that works for me too, but that's not the bug I'm reporting. The format
I use is supposed to work. If it is reproducibly not working, this is a
bug.

And the FTP.CFG file leaves me in the root of that server. The command
I use is

iftp ftp://username:[email protected]/myworkingdir


Does this command work for you?
The above command also works in TCMD12 Build 65 on Win XP SP3 as well.

No problems observed

</[email protected]>
 
#8
iftp ftp://username:[email protected]

And I'm getting this error from an attached tcc window:

TCC: [141] (no description available) "ftp.drrob1.com"

TCC 12.10.65 x64 Windows 7 [Version 6.1.7600]
TCC Build 65 Windows 7 Build 7600

I thought I could reproduce the failure because I saw that message too, but then realized I was using the password for another computer. Once I got the password right, everything worked as expected.
 
#9
On Sun, 08 May 2011 00:57:02 -0400, Jim Cook <> wrote:

|---Quote (Originally by drrob1)---
|iftp ftp://username:[email protected]
|
|And I'm getting this error from an attached tcc window:
|
|TCC: [141] (no description available) "ftp.drrob1.com"
|---End Quote---
|
|
|TCC 12.10.65 x64 Windows 7 [Version 6.1.7600]
|TCC Build 65 Windows 7 Build 7600
|
|I thought I could reproduce the failure because I saw that message too, but then realized I was using the password for another computer. Once I got the password right, everything worked as expected.

I also get that message when I use a bad password. Drrob1, does your password
contain any special characters? If so, "quote" the whole URL. Also, use IFTP's
"/v" option to see what's happening.

The error message seems a little odd. The server returns "530 Not logged in."
 
D

drrob1

Guest
#10
On 05/08/2011 12:57 AM, Jim Cook wrote:

> ---Quote (Originally by drrob1)---
> iftp ftp://username:[email protected]
>
> And I'm getting this error from an attached tcc window:
>
> TCC: [141] (no description available) "ftp.drrob1.com"
> ---End Quote---
>
>
> TCC 12.10.65 x64 Windows 7 [Version 6.1.7600]
> TCC Build 65 Windows 7 Build 7600
>
> I thought I could reproduce the failure because I saw that message too, but then realized I was using the password for another computer. Once I got the password right, everything worked as expected.
Thanks, that was it. I had the wrong password. I did not catch that
myself because I hide the password.

NEVERMIND.

--rob