News Forum Upgrade

May 29, 2008
567
4
Groton, CT
I assume you mean problems with the new version that weren't problems in the old version. :-)
 
May 29, 2008
567
4
Groton, CT
<ahem>I assume you mean problems with the new version that weren't problems in the old version. </ahem>
 
Jun 8, 2013
98
0
Warsaw, Poland
Browser: FireFox ESR 38.2.0 PL, 32-bit, Windows 7 64 bit, with clean browser cache.
If AdBlock is active: there are no editing tools nor feedback button, feedback button on main page is removed too.
Disabling Adblock and reloading page helps to resolve this issue.
After that I can re-enable AdBlock and everything is fine

Screenshot and AdBlock filters settings: attached.
 

Attachments

  • JP.png
    JP.png
    56.5 KB · Views: 90
  • JP1.png
    JP1.png
    29.2 KB · Views: 85

rconn

Administrator
Staff member
May 14, 2008
12,340
149
Browser: FireFox ESR 38.2.0 PL, 32-bit, Windows 7 64 bit, with clean browser cache.
If AdBlock is active: there are no editing tools nor feedback button, feedback button on main page is removed too.
Disabling Adblock and reloading page helps to resolve this issue.
After that I can re-enable AdBlock and everything is fine

Screenshot and AdBlock filters settings: attached.

That would be a problem with your browser and/or AdBlock. Nothing I can do about either of those.
 
Jun 2, 2008
359
4
Browser: FireFox ESR 38.2.0 PL, 32-bit, Windows 7 64 bit, with clean browser cache.
If AdBlock is active: there are no editing tools nor feedback button, feedback button on main page is removed too.
Disabling Adblock and reloading page helps to resolve this issue.
After that I can re-enable AdBlock and everything is fine

Screenshot and AdBlock filters settings: attached.
I just set it to disabled for jpsoft.com.
AdBlock.png
 
Similar threads
Thread starter Title Forum Replies Date
C Forum upgrade Support 0
vefatica Was there a forum upgrade? Support 6
C Forum upgrade msg this AM ? Support 1
rconn News Forum Software Upgrade Support 0
rconn Forum software upgrade Support 10
C forum Posting Question... Support 3
C re: Announcement forum Take Command, TCC, CMDebug, TCC-RT 23.0 Released Support 2
Alpengreis [FORUM] After change the font, bold is without effect Support 7
Alpengreis [Forum] Mark forumS (all!) read Support 2
C 7Z files on forum? Support 0
rconn News Forum Performance Support 0
C Forum query Support 8
vefatica Animation in forum threads Support 1
C Entering URLs on forum Support 6
rconn News Forum under attack (again) Support 5
rconn News Suggestions Forum Support 8
vefatica Why does my forum theme keep changing? Support 1
rconn News New Forum Styles Support 0
Alpengreis Forum problems? Support 0
Charles Dye Re: Feedback Forum Changes Support 9
rconn News Feedback Forum Changes Support 0
C Forum question Support 2
S FORUM questions Support 2
C Forum column headings wrong? Support 4
S My pet peeves with the Forum software Support 18
vefatica Forum auto-completing "@FileViewer" Support 21
S Forum Implementation Problems Support 2
samintz Email Forum Notification Support 10
vefatica Can I control forum drafts? Support 0
S Forum Server Migration Support 5
S Forum (XenForo) problems Support 3
S How to? Use Forum "feedback" button to open in a new tab Support 3
rconn News Forum software update Support 5
Stefano Piccardi forum software writes debugging output Support 5
vefatica Placement of pop-ups on a forum page Support 18
rconn News Forum email notifications (Forum Watch) Support 3
vefatica Mark a forum or thread as "read"? Support 5
S Forum suggestion Support 0
Stefano Piccardi forum: what's new button Support 7
S WAD Messages cannot be seen or accessed in Forum Support 12
S Trouble accessing results of forum search Support 2
S Forum: Where is "what's new" control information? Support 1
mfarah New forum gripe! Support 6
R A couple of minor issues with new forum. Support 4
C Forum thoughts Support 0
rconn Forum crash Support 0
rconn Forum avatars? Support 16
S Vince - forum format revisited Support 1
T Formatting tools not working when making forum posts Support 2
M Jpsoft site and forum "connection was reset" Support 7

Similar threads