1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

OPTION dialog appears underneath Take Command window

Discussion in 'Support' started by Charles Dye, Oct 28, 2014.

  1. Charles Dye

    Charles Dye Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    3,358
    Likes Received:
    39
    When TCC is running in a Take Command tab windows, opening the configuration dialog via the OPTION command usually pops up the dialog underneath the Take Command window. I say usually because the first time I use OPTION, the dialog appears on top, as expected. The second time I use OPTION, and subsequently, the dialog appears underneath. Yeah, I know that I can Alt-Tab to it -- but it's completely concealed; someone unfamiliar with Take Command might conclude that TCC had crashed.

    Windows 7 x64; I see the same behavior with both the x64 and the x86 builds.
     
  2. vefatica

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    8,075
    Likes Received:
    30
    It's on top here.
     
  3. rconn

    rconn Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    10,036
    Likes Received:
    84
    Do you get the same results if you choose Options / Configuration / TCC from the Take Command menu instead of running OPTION?
     
  4. Charles Dye

    Charles Dye Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    3,358
    Likes Received:
    39
    No, that one always pops up the dialog on top, as expected.
     
  5. Charles Dye

    Charles Dye Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    3,358
    Likes Received:
    39
    I can no longer replicate this issue in build 32, either bitness. Did something change?
     

Share This Page