Registration problem

May 29, 2008
64
0
My PC was upgraded from Win7 to Win8
(Done as a new install, PC-Name was changed)
When I try to re-register TCmd I receive "The Activation Key xxxxx was not found"

What to do?
 
Similar threads
Thread starter Title Forum Replies Date
jbanaszczyk Registration problem Support 2
nikbackm Registration problem with v15 Support 16
Steve Pitts Registration problem on Windows 2003 Support 6
C Registration Support 2
Roedy registration expired Support 2
J Sudden "registration expired" notice Support 27
T Registration crash Support 1
J 4NT V8.02 Registration on SSD Support 2
fishman@panix.com Registration in V17 Support 4
jbanaszczyk registration@jpsoft.com Support 0
D Registration and proxy oddities Support 6
CWBillow Double Registration? Support 1
C registration proboem if no internet access given Support 0
nickles Registration Support 1
rconn News Take Command Registration Server Migration 12/28 Support 3
U Timeout during Registration Support 17
S Registration key not recognized after upgrading to 12.10.63 Support 0
T Registration error Support 3
vefatica 12.10 registration fails Support 3
W 4NT 8.00 Registration Question Support 7
J 4nt 5.0 Registration key won't work Support 6
gschizas Minor (really minor) registration issue Support 0
Dick Johnson Weird Color Problem Support 8
fishman@panix.com Problem with 27.15 Support 2
M Problem with VSDevCmd.bat in VS 16.7.3 Support 0
R Problem with @INT[ value] in V26 Support 9
M Selecting test "off by one" problem in Take command Support 4
Alpengreis UTF-8 problem in TCC related to Python Support 7
K_Meinhard Small problem in german IDE 26 Support 3
B Problem with color in nested shells Support 1
Joe Caverly Problem creating and switching to a DESKTOP Support 9
vefatica Another popup problem Support 10
Alpengreis ffind dialog (/W) problem Support 4
Alpengreis [TCMD v25.00.24] Small space problem with the DE translation in Prefs-GUI Support 1
Alpengreis [TCMD v25.00.24] Problem with copy and paste and the # char via mouse in TCC Support 6
A Problem with functions @int @decimal and identifying Powershell as a shell. Support 12
B IF command problem in tcexit.btm Support 9
fishman@panix.com Problem at Startup of TCC Support 3
P Problem with SFTP copies Support 7
P Problem with FTP copies Support 10
Jay Sage Problem with Context Menu Copy+Paste+Run Key Assignment Support 7
R Problem with %_do_loop in nested do loops Support 2
fishman@panix.com New Problem with later Windows 10 Support 10
Peter Murschall A little problem with LEAVE and COMMENT Support 5
M Handling of %~I problem Support 4
WinLanEm FOR problem Support 18
K Problem With SCRPUT /u Support 3
vefatica What's TCMD's problem with ^e[0m? Support 13
Peter Murschall IDE: RTL with non-English resources-problem is back in Build 28 Support 4
rps Regex problem: \xnn not recognized as a hex character Support 0

Similar threads